ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλός βουλευτής: Ο Μπιλ Γκέιτς πρέπει να κατηγορηθεί από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»

Ιταλός βουλευτής: Ο Μπιλ Γκέιτς πρέπει να κατηγορηθεί από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»

Ο Μπιλ Γκέιτς είναι «εγκληματίας» που πρέπει να κατηγορηθεί για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, σύμφωνα με ιταλό μέλος του Κοινοβουλίου.
 
 
Ο Μπιλ Γκέιτς είναι « εγκληματίας » που πρέπει να κατηγορηθεί για « εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας » από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, σύμφωνα με ιταλό μέλος του Κοινοβουλίου.
Κατά τη διάρκεια ομιλίας 7 λεπτών ενώπιον του εθνικού κοινοβουλίου, ο βουλευτής της Sara Cunial κατηγόρησε τον Ιταλό Πρόεδρο Giuseppe Conte για συνεργασία με τον Μπιλ Γκέιτς σε ένα « παγκόσμιο πραξικόπημα ».
Εδώ είναι ένα απόσπασμα από την εξαιρετική ομιλία:
« Εμείς, οι άνθρωποι, θα χτίσουμε τις πυρκαγιές αντίστασης σε τέτοιο βαθμό που δεν θα είναι δυνατόν να καταπιέσουμε όλους μας. Σας ζητώ, αρχηγό (του κοινοβουλίου), να είστε εκπρόσωπός μας που θα δώσει συμβουλές στον Πρόεδρο Κόντε: Την επόμενη φορά που θα λάβετε ένα τηλεφώνημα από τον «φιλάνθρωπο» Μπιλ Γκέιτς, προωθήστε το απευθείας στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Εάν δεν το κάνετε αυτό για εμάς, πείτε μας πώς πρέπει να σας ορίσουμε, τον" φιλικό δικηγόρο "που λαμβάνει εντολές από έναν εγκληματία ", δήλωσε η Cunial.

ΠΛΗΡΗΣ ΛΟΓΟΣ ΕΔΩ:
Το ιταλικό μέλος του κοινοβουλίου δεν είναι το πρώτο πρόσωπο που κατηγορεί τον Γκέιτς ότι είναι ανίκανος να υπαγορεύσει την παγκόσμια πολιτική υγείας.
Σύμφωνα με τον Robert F. Kennedy Jr., ο Μπιλ Γκέιτς « ανέλαβε τη δουλειά να υπαγορεύει την παγκόσμια πολιτική για την υγεία χωρίς εκλογές, χωρίς ραντεβού, χωρίς εποπτεία και χωρίς λογοδοσία»  και ζητά να μάθει πώς και γιατί συνέβη αυτό, προσθέτοντας « Κάνει κανέναν άλλο» νομίζεις ότι είναι ανατριχιαστικό; «
Τον περασμένο μήνα ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι νεώτερος  χτύπησε τον  Μπιλ Γκέιτς και τη « μεσσιανική του πεποίθηση ότι είναι χειροτονημένος για να σώσει τον κόσμο με την τεχνολογία ». 
« Τα εμβόλια, για τον Μπιλ Γκέιτς, είναι μια στρατηγική φιλανθρωπία που τροφοδοτεί τις πολλές επιχειρήσεις που σχετίζονται με τα εμβόλια (συμπεριλαμβανομένης της φιλοδοξίας της Microsoft να ελέγχει μια παγκόσμια επιχείρηση ταυτότητας κενού) και να του δώσει δικτατορικό έλεγχο στην παγκόσμια πολιτική υγείας - το αιχμή του δόρατος του εταιρικού νεοϊμπεριαλισμού , Έγραψε ο Kennedy Jr.
« Η εμμονή του Γκέιτς με τα εμβόλια φαίνεται να τροφοδοτείται από μια μεσσιανική πεποίθηση ότι είναι διατεθειμένος να σώσει τον κόσμο με τεχνολογία και μια θεϊκή προθυμία να πειραματιστεί με τη ζωή των μικρότερων ανθρώπων ».

Δεν υπάρχουν σχόλια